Over Basis 4 Kids

Basis 4 Kids geeft de Rots en Water Weerbaarheidstraining, tevens ook de leerlijn voor de sociaal-emotionele ontwikkeling voor leerlingen in het Basisonderwijs en Voortgezet onderwijs en een Sociale Vaardigheidstraining voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar. Deze trainingen zijn gericht op het oefenen en versterken van sociale vaardigheden en het verhogen van de weerbaarheid.

Kinderen kunnen vaardigheden leren, waardoor zij lastige situaties beter aankunnen. Een kind kan zich op bepaalde momenten onzeker, boos, zich buitengesloten voelen, last hebben van faalangst of van pestgedrag van anderen of andere situaties waardoor een kind zich niet prettig voelt.

Kinderen weten dan soms niet hoe te handelen, omdat bepaalde vaardigheden nog ontwikkeld moeten worden. Door veel te oefenen en praktisch bezig te zijn, leren kinderen wat ze kunnen doen in een onprettige sfeer of sociaal onveilige situatie.

Kinderen gaan door het volgen van de Rots en Water training of de Sociale Vaardigheidstraining, op een positievere manier met zichzelf en met anderen om, waardoor ze zich sterker en prettiger voelen! Mijn trainingen zijn breed inzetbaar, dus individueel, in groepsverband, op scholen voor een groep leerlingen of op een sportvereniging waarbij het trainen van sociale vaardigheden van een team de focus is. Binnen sportverenigingen ben ik sportpedagoog, hierdoor blijft het plezierig om met begrip te sporten en is er minder kans uitval bij de sporter en trainer.


Over Sebastiaan Klijnoot

Mijn naam is Sebastiaan Klijnoot, geboren 25 augustus 1988 te Leiderdorp, eigenaar van Basis 4 Kids en gediplomeerd Rots en Water Weerbaarheidstrainer en Sociale Vaardigheidstrainer vanaf Oktober 2022 zal ik ook Trauma en Rouwverwerking in mijn pakket hebben.. Naast mijn werk als trainer ben ik sinds 2011 al persoonlijk begeleider binnen de gehandicapten zorg. Ik heb verschillende cursussen gevolgd; autisme, BHV, Diabetes, Epilepsie, NLP, ontwikkelingspsychologie, psychose en schizofrenie en trainer fysieke weerbaarheid (maatwerk).


Sebastiaan Klijnoot

Eigenaar van “Basis 4 Kids”


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn